Helyi közélet

2012.03.14. 11:46

Letartóztatta a bíróság a DVTK volt csapatkapitányát

Miskolc, Budapest - A kényszerintézkedés szigorítását az ügyészség fellebbezése nyomán rendelte el a bíróság.

Miskolc, Budapest - A kényszerintézkedés szigorítását az ügyészség fellebbezése nyomán rendelte el a bíróság.Helyt adott a bíróság a vádhatóság fellebbezésének, és elrendelte a DVTK volt középpályásának, a február végétől házi őrizetben lévő Lippai Ákosnak az előzetes letartóztatását.

Mint azt dr. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője munkatársunknak megerősítette, a február végén a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai által a DVTK stadionjában őrizetbe vett sportolót a bíróság házi őrizetbe vette, ám a vádhatóság – amely korábban is a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését kérte – fellebbezése nyomán a Fővárosi Törvényszék úgy határozott, indokolt a férfi előzetes letartóztatása.

Fazekas Gézától úgy tudjuk, a Fővárosi Törvényszék hétfő megszületett döntését kedden kapta kézhez a nyomozó főügyészség, amely megbízására a rendőrség bekísérte Lippai Ákost.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában