Helyi közélet

2012.03.19. 12:36

Közveszély okozás büntettének kísérlete

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság eljárást indított közveszély okozás bűntettének kísérlete miatt egy 55 éves aszalói férfival szemben.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság eljárást indított közveszély okozás bűntettének kísérlete miatt egy 55 éves aszalói férfival szemben. A rendelkezésre álló információk alapján az elmúlt héten ismeretlen tettes Miskolcon négy különböző helyszínen házilag barkácsolt Molotov-koktéllal tüzet okozott. A pislákoló tűz minden esetben pár perc elteltével bealudt. Az elkövető férfit felkutatását követően a miskolci rendőrök előállították. Kihallgatása során a gyújtogatást elismerte. Tettének oka az ügy további vizsgálatát képezi.

Az 55 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A hatóság 30 napon belül bíróság elé állítással tervezi az ügyet befejezni - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában