Helyi közélet

2012.03.01. 16:43

Koccintson a Nőkre! – Bock borvacsora a Cityben!

Miskolc - Ha szereti a nőket, a jó borokat, és az ételkülönlegességeket, akkor március 9-én a City Étteremben a helye!

Miskolc - Ha szereti a nőket, a jó borokat, és az ételkülönlegességeket, akkor március 9-én a City Étteremben a helye!

Jöjjön el és ünnepelje velünk Nőnap alkalmából a hölgyeket egy kitűnő hangulatú borvacsorán.

A City Étterem idén tavasszal is folytatja borvacsora sorozatát, időről időre, hazánk legkiválóbb pincészeteinek borait kóstolhatjuk exkluzív ételek kíséretében.

Március 9-én a Villányi a borvidék egyik legismertebb pincészete a Bock család kínálja borait a City Étteremben. A Bock pincészet legkitűnőbb nedűiből kaphatunk kóstolót, a borokhoz illő menüvel tálalva. A Bock Olaszrizlinggel kezdődik a borvacsora, amihez Grillezett római salátát tálalnak lazaccevichével. A könnyű borok sorában következik a vidám gyümölcsöket, virgonc savakat tartalmazó Bock Rosé, melyet Fácán erőlevessel fürjtojással kóstolhatunk. Ezt követi hazánk legnagyobb kékszőlő fajtájából készült bor, mely Villányban is nagy népszerűségnek örvend, a bíborvörös színű könnyed Bock Kékfrankos, melyhez Libamájat és fűszeres vörös lencsét tálalnak. A borvacsora est borkirálya a Bock Royal Cuvéé, hozzá illően Mangalica karajt, kalapos vargányát, vörösbor zselével egészben sült burgonyát kóstolhatunk. Vacsora végére egy tüzesen érett testes vörösbor kerül, a Bock Cuvée mely ízében is csokoládés, így mellé desszertként mentás fehér csokis Belga csokoládé soufflé kerül az asztalra.

Jöjjön el Ön is, legyen részese a BOCK Pincészet és a City Étterem felejthetetlen borvacsorájának! Koccintson a hölgyekre, hiszen a szebbik nem nélkül egy vacsora sem lehet elég ízletes! (A menü ára: 7900.-/fő)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában