Helyi közélet

2012.03.19. 14:43

Idén is: Mecénás pályázat

Miskolc - A miskolci önkormányzat az idén is meghirdeti a Mecénás pályázatot. A pályázat egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt.

Miskolc - A miskolci önkormányzat az idén is meghirdeti a Mecénás pályázatot. A pályázat egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt.

Célja a város közművelődési, közgyűjteményi és művészeti területén folyó szakmai munka támogatása; a város civil szervezetei, egyesületei, művészeti és tudományos alkotó műhelyei, a közösségi média, és az öntevékeny csoportok értékmegőrző, értékteremtő és értékközvetítő munkájának támogatása.

A pályázatra Miskolc közigazgatási határain belül működő kulturális és művészeti egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek jelentkezhetnek az önkormányzat által kiadott adatlapon, a pályázat benyújtási határideje: április 16.

 Tények

Adatlap és felhívás személyesen szerezhető be Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális, Idegenforgalmi és Városmarketing Osztályán (3525 Miskolc, Batthyány u. 1.)

a pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.miskolc.hu oldalról (Kultúra/Kulturális pályázatok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában