Helyi közélet

2012.03.01. 20:26

DVTK-ankét: Filmet is vetítettek a közönségtalálkozón

Miskolc - A miskolci Szinvaparkban csütörtökön este szurkolói ankétot rendezett a Diósgyőri VTK.

Miskolc - A miskolci Szinvaparkban csütörtökön este szurkolói ankétot rendezett a Diósgyőri VTK.

Nagyon sokan szorongtak a bevásárlóközpont második emeletén, ahol az idősebbek és a fiatal generáció tagjai egymásnak adták a „kilincset”. A kezdéskor már több százan kíváncsiskodtak és a nézők később is folyamatosan érkeztek.

Az új fiúk is

A klubvezetést Szentes Lázár szakmai igazgató, Benczés Miklós vezetőedző és Körmöndi Zoltán marketingigazgató képviselte, míg az átigazolási időszakban szerzett új játékosok, Youssef Sekour, Vági András, Fernando Fernandez és Barnardo Frizoni ugyancsak a szimpatizánsok rendelkezésére álltak. Utóbbiak egymás után bemutatkoztak, nevükben Sekour így „bókolt”:

– A DVTK egy nagyon jó és családias klub”.

Az ankéton elhangzott, hogy a piros-fehérek komoly szakmai és gazdasági háttérrel rendelkeznek, ennek következtében jönnek az eredmények, ezt pedig díjazza az országos léptékkel mérve is egyedülálló szurkolótábor.

A délelőtt megnyílt DVTK Shopban rekordgyorsasággal fogytak a bérletek, amelyekből Hollósy András pr-menedzser szerint már csak néhány száz darab maradt.

Sikert aratott a film

Ezt követően filmet vetítettek a klub és a csapat életéről, elmúlt hónapjairól, majd a szakmai vezetés tagjai beszéltek terveikről, elképzeléseikről. Az eseményen kérdezz-felelek „játék” is kialakult, majd a főszereplők aláírásokat "gyártottak" a szurkolóknak.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában