Helyi közélet

2012.03.11. 16:06

Cége reklámja is egyben

Miskolc - Két és fél éve áll a szépülni vágyók szolgálatában a miskolci főutcán található Gótika kozmetika.

Miskolc - Két és fél éve áll a szépülni vágyók szolgálatában a miskolci főutcán található Gótika kozmetika.A Gótika kozmetika tulajdonosa, Kiszely Ágnes (28), tanulója segítségével a kozmetikai lehetőségek legteljesebb választékát kinálja, a hagyományos és elektromos arc- és testkezelésektől az arc- és testmasszázsig. A 3D-s szempillahosszabbítást mondhatni ipari méretekben végzi, mivel széles körben elterjedt: itt minőségi a végeredmény. Ami pedig kuriózumként említhető, az az UV-mentes barnítás, amiben sikerült rekordot is felálítania.

- Az amerikai cégnek 360 magyarországi partnere közül mi az az első 3 kiemelt partner közé tartozunk. Kiérdemeltük a legkreatívabb szalon díjat, s folyamatos támogatásban részesülünk, mivel nem mindennapi ötleteinkkel népszerüsítjük a céget. Én voltam a miskolci kocsonyafesztivál háziasszonya is: ott szintén jelen volt a barnítás. Nemrég sikerült felállítanunk nemrég egy rekordot: reggel 6-tól fél 8-ig 83 embert fújtunk le, s a napot egy csoportképpel sikerült megkoronáznunk. A felvételen 60-an szerepelnek, ennyien jöttek vissza a nap végi fotózáshoz.

„Alapozás” után

A vetkőzéstől öltözésig számított 15 perc alatt megszerezhető, egészséges barnulásról megtudtuk: vannak feltételei. - Először helyrehozzuk az emberek bőrét. A legtöbbükről ugyanis a bőrük elárulja, hogy kevés folyadékot fogyasztanak, ami gyakran párosul a nem megfelelő, kemiákáliákkal „dúsított” testápolók, tusfürdők, fürdőhabok használatával. A barnító technológiát és anyagot biztosító cég kozmetikumaival és életmódtanácsainkkal a bőr szárazsága általában néhány hét alatt kiküszöbölhető, s akkor jöhet a barnítás! Akadnak azonban olyanok is, akiket szakorvoshoz küldünk, mert a bőr árulkódó ám! Így sikerült már „kiszűrnöm” hormonális, belgyógyászati, de autoimmun betegséget is - mondja Ágnes, aki kozmetikai főiskolát is végzett, szakoktatóként is tevékenykedik.

Egészségesebb és olcsóbb

– A szép, egyenletes, természetes barnaság 12 napig is eltart, akkor lehet ismételni. Én is kéthetente fújatom le magam. Azt szoktuk mondani: olyan barnaság érhető el ezáltal, mint amilyen 8, egymást követő szoláriumhasználattal. Az ára viszont annál kedvezőbb. Semmilyen káros hatása nincs, még a pigmentfoltokat is szépen elfedi. A festék, amit szórással viszünk fel, csak a bőrrel lép reakcióba, így a hajat, körmöt nem kell letakarni. Tartósítószer-mentes, erre utal a rövid használati ideje is - sorolja az előnyöket Ágnes. Mindezek hallatán, nem csoda, ha egyre többen jelentkeznek be a főutcai „Gótikába”. (Tipp: nem árt pár nappal előbb időpontot kérni, mint amikor igénybe szeretnénk venni e szolgáltatást.)

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában