Helyi közélet

2012.03.16. 11:23

Benne lesznek a tévében!

Babos Ricsi új énekes párjával a „Csillag születik” újabb szériájában. Drukkoljunk a két megyénkbeli fiúnak!

Babos Ricsi új énekes párjával a „Csillag születik” újabb szériájában. Drukkoljunk a két megyénkbeli fiúnak!A 2011-es „Csillag születikben” feltűnt - onnan kiesett - Prügyi Duó egyik tagja azóta a számára rendezett külön felvételin is bizonyította tehetségét. Sajnos, családja szűkös anyagi lehetőségei miatt, a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumbeli tanulmányaival rövid idő után felhagyott, de a zenéléssel nem. Ám már az a néhány hét is sokat jelentett számára: olyan embereket ismert meg, s olyan emberek ismerték meg őt, akik továbbra is egyengették útját. Ebben lapunk Segítünk rovata is segítette. A „hozadékok” közül kiemelkedő, hogy egy osztálytársa családjától saját szintetizátort kapott, egy másik iskolatársa pedig, a mezőcsáti Dósa Krisztián vállalta, hogy „Csillag születik” 4. szériájában énekes társa lesz. Az újabb és újabb válogatókra való eljutás és a közös gyakorlások egy szomszédban lakó család patronálásának köszönhető. Ők pedig megtették, ami tőlük telt: bejutottak az adásba kerülők közé.

Rajtunk is múlik

Hosszas titkolózás után most már biztos: a „Csillag Születik” március 17-én, szombaton, 19.30-tól indul az RTL-en. A műsorvezetők: Ördög Nóri és Lilu. A zsűri tagjai Hernádi Judit (immár harmadszor), Heti hetes-beli kollégája, Hajós András, Pokorny Lia színművész és Puzsér Róbert kritikus (először). Az előválogatókról annyit lehet tudni: a produkcióba minden eddiginél többen jelentkeztek, akik közül több százan mutathatták meg tehetségüket a zsűri és a népes nézősereg előtt. A továbbjutás most már a közönségen múlik, így arra biztatjuk olvasóinkat: nézzék az adást, és segítsék a megyénkbeli két fiú: Ricsi és Krisztián továbbjutását!

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában