Helyi közélet

2012.03.26. 10:02

A Molnár-szikláról zuhant a mélybe egy miskolci férfi

Miskolc - Virágszedés közben lelte halálát egy idős férfi Miskolcon.

Miskolc - Virágszedés közben lelte halálát egy idős férfi Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére március 24-én a délutáni órákban érkezett bejelentés szerint Miskolc-Alsóhámorban egy elhalt férfi fekszik a földön. A rendőrségi helyszíni szemle elsődleges információi alapján a 69 éves miskolci férfi virágszedés közben megcsúszott a Molnár-sziklán, majd a mélybe zuhant.

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit. Az elsődleges vizsgálatok alapján a hatóság az idegenkezűséget kizárta - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodájának a munkatársa.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a túrázók fokozott figyelemét az óvatosságra, mivel ezen a területen már nem először fordult elő tragikus baleset. Fontos, hogy a természetjárók kerüljék a kockázatvállalást, azaz nemcsak hogy szükségszerű, de életet menthet a kellő körültekintés! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában