Helyi közélet

2012.02.09. 10:47

Valentin Ünnep az egész családnak Miskolcon

Miskolc - A V-Tech Zenekar élő koncertet ad Miskolcon a IX. Nagy Valentin Napon.

Miskolc - A V-Tech Zenekar élő koncertet ad Miskolcon a IX. Nagy Valentin Napon.

Közkedvelt, énekes sztárok, gyönyörű, szerelmes dallamok és kiváló hangulat vár minden kedves olvasónkra a IX. Nagy Valentin Ünnepen február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban. A rendezvényt az Észak-Magyarország is támogatja. A Nagy Valentin Ünnepen itt lesznek a fiatalok és az idősebb korosztály kedvencei is: Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Flour Tomi, a V-Tech Zenekar pedig élő koncerttel szórakoztatja a közönséget. A házigazda szerepét az idén is Kefir, a V-Tech frontembere vállalta.

Hiánypótló rendezvény

Őt kérdeztük a lassan jubiláló rendezvényről. Mint mondta, a Valentin-napi buli szervezése igazából 10 évvel ezelőtt kezdődött, csak az idei azért a kilencedik a sorban, mert volt egy év, amikor a koncert elmaradt. Az ötlet az édesapjáé, Kecskés Tiboré, aki hosszú idők óta rendezvényszervezéssel foglalkozik, és tulajdonképpen hiánypótló eseményt hozott létre a Nagy Valentin Ünneppel. Ugyanis épp a szerelmesek napján nem volt Miskolcnak olyan rendezvénye, melyen az egész család (idősebbek és fiatalok) jól érezhették volna magukat. Ráadásul Kefir zenekara épp romantikus számairól híres, így adódott a lehetőség, hogy a legszebb dalokat a Nagy Valentin Napon is eljátsszák.

Mint az elmúlt években, az idén is olyan vendégsztárok érkeznek a koncertre, akik a V-Tech zenekar jó ismerősei: Fenyő Miklós, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Fluor Tomi. És természetesen most sem marad el a V-Tech élő koncertje.


Jegyek itt kaphatók

A koncertre jegyek kaphatók Miskolcon a következő helyeken: Dzsungel Játékbolt (Széchenyi utca), Maugli Játékbolt (Ady híd), Tesco Ajándékbolt (főbejárattal szemben), Cora üzletsor (Bagira játékbolt), Sportcsarnok pénztár (a Jégcsarnokban)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában