Helyi közélet

2012.02.13. 15:28

Új útvonalon közlekedik a 7-es járat február 16-tól

Miskolc - 2012. február 16-tól új, hosszabb útvonalon közlekednek a 7-es autóbuszok Felsőzsolcán. A járat így érinti a Bartók B. u., Kertekalja u., Toldi M. u. és Temető új megállóhelyeket.

Miskolc - 2012. február 16-tól új, hosszabb útvonalon közlekednek a 7-es autóbuszok Felsőzsolcán. A járat így érinti a Bartók B. u., Kertekalja u., Toldi M. u. és Temető új megállóhelyeket. Az útvonalváltozás miatt a 7-esek csak Felsőzsolca megállóhely irányába érintik a Dózsa Gy. u., Kossuth L. u. megállókat, Felsőzsolca végállomáson pedig az újonnan kiépített megállóban állnak meg.

A járat útvonala Felsőzsolcán: Árpád fejedelem u. egyenesen - az utca végén balra a Kodály Zoltán u.-ra - majd ismét balra Kazinczy F. u. - balra Ongai utca - balra Kassai utca - tovább az eredeti útvonalon.

A járatok továbbra is a jelenleg érvényes menetrend szerint közlekednek.

További változás, hogy a Búza térről 19:35-kor induló 7-es járat is érinti az Auchan áruházat, ezért Felsőzsolcáról 19:53 helyett 19:55-kor indul vissza a Búza tér irányába - tájékoztatta a Borsod Online-t az MVK Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában