Helyi közélet

2012.02.09. 17:20

Sztárok a szerelem nagy, miskolci ünnepén

Miskolc - Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Flour Tomi, V-Tech. És persze a szerelem.

Miskolc - Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Flour Tomi, V-Tech. És persze a szerelem.

Közkedvelt, énekes sztárok, gyönyörű, szerelmes dallamok és kiváló hangulat vár minden kedves olvasónkra a IX. Nagy Valentin Ünnepen február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban. A rendezvényt az Észak-Magyarország is támogatja. A Nagy Valentin Ünnepen itt lesznek a fiatalok és az idősebb korosztály kedvencei egyaránt: Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Fluor Tomi, a V-Tech Zenekar pedig élő koncerttel szórakoztatja a közönséget. A házigazda szerepét az idén is Kefir, a V-Tech frontembere vállalta.

Hiánypótló rendezvény

Őt kérdeztük a lassan jubiláló rendezvényről. Mint mondta, a Valentin-napi buli szervezése igazából 10 évvel ezelőtt kezdődött, csak az idei azért a kilencedik a sorban, mert volt egy év, amikor a koncert elmaradt. Az ötlet az édesapjáé, Kecskés Tiboré, aki hosszú idők óta rendezvényszervezéssel foglalkozik, és tulajdonképpen hiánypótló eseményt hozott létre a Nagy Valentin Ünneppel. Mint az elmúlt években, az idén is olyan vendégsztárok érkeznek a koncertre, akik a V-Tech zenekar jó ismerősei: Fenyő Miklós, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Fluor Tomi.

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen „Mr. Rock and Roll” az elmúlt 40 évben nem kevesebb, mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. Vastag Csaba és Kocsis Tibor az X-Faktor tehetségkutatóban tűntek föl, de nem csak feltűntek, hanem meg is nyerték azt. Vastag Csaba 2010-ben, Kocsis Tibor 2011-ben lett a legjobb a több ezer jelentkező közül. Fluor Tomi pedig a fiatal korosztály nagy kedvence, de Mizu? című slágerét bizonyára az anyukák, apukák és a nagyszülők is ismerik.

ÉM-HE


Jegyek itt kaphatók

A koncertre jegyek kaphatók Miskolcon a következő helyeken: Dzsungel Játékbolt (Széchenyi utca), Maugli Játékbolt (Ady híd), Tesco Ajándékbolt (főbejárattal szemben), Cora üzletsor (Bagira játékbolt), Sportcsarnok pénztár (a Jégcsarnokban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában