Helyi közélet

2012.02.08. 13:17

Szerelmes dalok az X-Faktor sztárjától

Miskolc - Kocsis Tibor, az X-Faktor 2011 győztese is itt lesz Miskolcon, a Nagy Valentin Ünnepen.

Miskolc - Kocsis Tibor, az X-Faktor 2011 győztese is itt lesz Miskolcon, a Nagy Valentin Ünnepen.

Közkedvelt énekes sztárok, gyönyörű, szerelmes dallamok és kiváló hangulat várja minden kedves olvasónkat a IX. Nagy Valentin Ünnepen február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban. A rendezvényt az Észak-Magyarország is támogatja. A Nagy Valentin Ünnepen itt lesznek a fiatalok és az idősebb korosztály kedvencei is: Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba és Flour Tomi, a házigazda szerepét pedig az idén is Kefir vállalta.

Mindenütt megismerik

A sorsolási menedzserből lett énekes sztárt, Kocsis Tibort valószínűleg egyik olvasónknak sem kell bemutatni. Amióta megnyerte az X-Faktor 2011 döntőjét és elnyerte az év férfi hangja címet, nincs egy szabad perce sem. Koncertekkel és fellépésekkel tele a naptárja. Kocsis Tibor, a Csillag Születikben egyszer már kipróbálta magát, de akkor nem győzte meg a zsűrit, az X-Faktor 2011-ben azonban tarolt. Azóta lépten-nyomon megismerik és autogramot kérnek tőle. Egyelőre élvezi a nagy pörgést és felhajtást, ami a sikerrel jár, ugyanakkor nincs ideje kipihenni magát. Fellépések és koncertek követik egymást, előtte van a lemezkészítés és a szakmai megmérettetés. Minden erejével a karrierjére koncentrál, ezért további fizetetlen szabadságot kért a Szerencsejáték Rt.-től, ahol eddig sorsolási menedzserként dolgozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában