Helyi közélet

2012.02.14. 08:03

Jegyzet: Áj láv jú nap

<em>"Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem - csak - február 14-én vesz virágot. Hanem január 9-én, március 20-án, vagy éppen augusztus 29-én. Is. Mert adni, gondolni a szeretett lényre bármikor lehet. Úgy, hogy csak megfogod a kezét, végigsimítod az arcát. Vagy csak egyszerűen a szemébe nézel. Csak úgy, mert jó. Nektek."</em> - <strong>Juhász-Léhi István jegyzete.</strong>

"Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem - csak - február 14-én vesz virágot. Hanem január 9-én, március 20-án, vagy éppen augusztus 29-én. Is. Mert adni, gondolni a szeretett lényre bármikor lehet. Úgy, hogy csak megfogod a kezét, végigsimítod az arcát. Vagy csak egyszerűen a szemébe nézel. Csak úgy, mert jó. Nektek." - Juhász-Léhi István jegyzete.

El kell, hogy keserítsem a hölgyeket... Vannak olyan férfiak, akiknek bizony semmit sem jelent az úgynevezett Valentin nap. Ez az import ünnep a Bálintok nevenapján a sok giccsel. Az "I love you" feliratú plüss macikkal, a villogó bóvli műanyag szívecskével, a fényképes bögrével, a romantikus és cuki baromságokkal.

Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem - csak - február 14-én vesz virágot. Hanem január 9-én, március 20-án, vagy éppen augusztus 29-én. Is. Mert adni, gondolni a szeretett lényre bármikor lehet. Úgy, hogy csak megfogod a kezét, végigsimítod az arcát. Vagy csak egyszerűen a szemébe nézel. Csak úgy, mert jó. Nektek.

A nagy bizniszt kedves férfitársaim - mint amit a karácsonyból és a húsvétból is kreáltak az "ámerikáiák" - pedig hagyjuk meg azoknak, akik pénzben mérik az érzelmeket is.

Ha pedig nem csak február közepén leszünk szerelmesek, akkor kedvesünk is megértőbb lesz ha megkérdezi tőlünk, hogy "tudod milyen nap lesz édesem február 14-én?", mi meg azt válaszoljuk; "hát persze, hogy tudom, drágám! Kezdődik a Bajnokok Ligája!"

Ugye milyen egyszerű? Olyan, mint megvenni egy csokor virágot. Mondjuk február 15-én...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában