Helyi közélet

2012.02.02. 14:08

Fenyő Miklós is a szerelmeseknek énekel

Miskolc - Mr. Rock and Roll, azaz Fenyő Miklós is fellép a miskolci Nagy Valentin Ünnepen.

Miskolc - Mr. Rock and Roll, azaz Fenyő Miklós is fellép a miskolci Nagy Valentin Ünnepen.Közkedvelt énekes sztárok, gyönyörű, szerelmes dallamok és kiváló hangulat várja minden kedves olvasónkat a IX. Nagy Valentin Ünnepen február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban. A rendezvényt az Észak-Magyarország is támogatja, így előfizetőink február 6-áig 20 százalék kedvezménnyel (2000 Ft/db) vásárolhatnak jegyeket lapunk szerkesztőségében (Miskolc, Zsolcai kapu 3. fsz.) munkanapokon 8-15 óráig.

A Nagy Valentin Ünnepen itt lesznek a fiatalok és az idősebb korosztály kedvencei is: Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba és Flour Tomi, a házigazda szerepét pedig az idén is Kefír vállalta.

A slágergyáros

Fenyő Miklóst bizonyára egyetlen olvasónknak sem kell bemutatni. Bátran nevezhetjük őt az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen „Mr. Rock and Roll” az elmúlt 40 évben nem kevesebb, mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A ’70-es, ’80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba, az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Ez olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt. Fenyő Miklós nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Hotel Menthol, Limbó Hintó, Rock and Roll Party, Csavard fel a szőnyeget, Duci Juci, Napfény a jégen vagy a Made in Hungaria.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában