Helyi közélet

2012.02.06. 13:57

Birodalmi lépegetők lepték el Magyarországot

Miskolc - A Hoth-rendszer a házunkban, de legalábbis hazánkban. Magyarország ismerkedik az érzéssel, hogy télen hó is eshet.

Miskolc - A Hoth-rendszer a házunkban, de legalábbis hazánkban. Magyarország ismerkedik az érzéssel, hogy télen hó is eshet.No, nem ennyi meg annyi méternyi, csak néhányszor tíz centi. - írja a starwars.hu-n Wmitty. Mint tudjuk, az illetékesek mindig mindenre felkészülnek tél közeledtével - csak a hóesésre nem.

Nem azért jelentkezünk ma (szombaton), hogy szegény hivatalokon élcelődjünk. Hanem hogy dokumentáljuk, a legnépszerűbb közösségi oldal tanúbizonysága szerint a hóesésről és hidegről a legtöbb embernek a birodalmi lépegetők jutnak eszébe...

Vajon miért? Csuda tudja, de amit az elmúlt pár órában a témába vágóan találtunk mint vicces kép (a komoly témájú fotók mellett), azok rendre a Csillagok háborúja (pontosabban A Birodalom visszavág) legendás extrém járműveit ábrázolták. Sajátos szituációkban, természetesen.

(wmitty)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában