Helyi közélet

2012.02.28. 13:50

Aktustan: a tiltott kéjelgés veszélyei

Miskolc - A rendőrök több esetben intézkedtek már tiltott kéjelgőkkel szemben Miskolcon. Legutóbb mondhatni akció közben értek tetten egy férfit és egy fiatalkorú lányt, mindkettőjükkel szemben szabálysértési eljárás indult.

Miskolc - A rendőrök több esetben intézkedtek már tiltott kéjelgőkkel szemben Miskolcon. Legutóbb mondhatni akció közben értek tetten egy férfit és egy fiatalkorú lányt, mindkettőjükkel szemben szabálysértési eljárás indult. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei február 27-én a kora eseti órákban Szirmabesenyő külterületén ellenőrzés alá vontak egy férfit és egy nőt. Az utóbbiról kiderült, hogy az előre kialkudott összeg ellenében nyújtotta szexuális szolgáltatásait, anélkül, hogy a tevékenységhez szükséges orvosi igazolással rendelkezett volna. Vele szemben tiltott kéjelgés miatt, míg alkalmi partnerével szemben szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma miatt indult szabálysértési eljárás. Az ide vonatkozó törvény szerint ugyanis, aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható - tájékoztatta a Borsod online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Intelem! 

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy az efféle szolgáltatások igénybevétele egészségügyi kockázatot is jelenthet. Nem minden „test munkás” rendelkezik ugyanis megfelelő egészségügyi igazolással és nem egyszer előfordult már, hogy a testi örömöket kínáló nők fertőző betegségben szenvedtek! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában