Helyi közélet

2012.02.14. 12:54

A miskolci alpolgármester nem úgy gondolta

Miskolc - Meg lehet élni 47 ezer forintból, igaz, nagyon nehezen - erősítette meg a nemzetgazdasági miniszter korábbi kijelentését dr. Zsiga Marcell.

Miskolc - Meg lehet élni 47 ezer forintból, igaz, nagyon nehezen - erősítette meg a nemzetgazdasági miniszter korábbi kijelentését dr. Zsiga Marcell.

Miskolc alpolgármesterét az egyik kereskedelmi csatorna kérdezte a megyénkből induló Éhségmenet kapcsán. Ekkor erősítette meg dr. Matolcsy György korábbi kijelentését az alpolgármester, miszerint meg lehet élni 47 ezerből, igaz nehezen. Legalábbis a felvételekből ítélve. Az Észak-Magyarország megkereste az alpolgármestert, hogy valóban így gondolja-e. Mint mondta: sok mindent mondott az újságírói kérdésre, egyszerre több témáról kérdezték, de az később rosszul lett összevágva. Igazából arra gondolt - magyarázta -, hogy a 47 ezer forint emelkedést jelent a 28 ezerhez képest, amelyet korábban a Gyurcsány-kormány adott. Ez reményt ad az embereknek, hogy a kormány törekszik a munkahelyteremtésre - fogalmazott.

ÉM


Ha leszokunk az evésről, akkor talán meg lehet élni havonta abból a 47 ezer forintból, ami Matolcsy miniszter szavai szerint elég a havi boldoguláshoz. De ha átállunk a fénytáplálkozásra akkor sem biztos a siker....


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában