Helyi közélet

2012.02.16. 14:02

A fejlesztések nem állnak meg

Miskolc - Európai színvonalú diagnosztikai gépsort adtak át, fejlesztetek ki a TS Hungária Kft-nél.

Miskolc - Európai színvonalú diagnosztikai gépsort adtak át, fejlesztetek ki a TS Hungária Kft-nél.A TS Hungária Kft. 2010-ben egy innovációs pályázaton 71 millió forintot nyert, aminek révén sikerült egy vasúti kerékpár diagnosztikai műszersort beszereznie, kifejlesztenie. A projekt első részének lezárulta után a cégnél munkásgyűlést és rövid ünnepséget tartottak csütörtökön délelőtt, ahol Wolfgang Artner és Bene Lajos ügyvezető igazgatók számoltak be a TS Hungária Kft-nél folyó fejlesztésről, a meghívott mintegy 100 külföldi vendég előtt.

Az új vizsgálati rendszer bevezetése teljesen kizárja a „szubjektumot”, automata berendezések segítségével diagnosztizálja vasúti kerékpárokat. Hasonló vizsgasor Európában csak nagyon kevés helyen működik, ezek egyike a 320 saját dolgozót és 71 bérmunkást foglalkoztató miskolci kft. A most lezáruló, mintegy 300 millió forintos beruházás csak az első lépés, a tulajdonos invesztíciója mellett azt tovább folytatják, a beruházás végösszege eléri az 1,2 milliárd forintot.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában