Helyi közélet

2012.01.19. 11:32

Valentin ünnep Miskolcon, nem csak szerelmeseknek

Miskolc - Vastag Csaba is fellép Miskolcon a IX. Nagy Valentin Ünnepen.

Miskolc - Vastag Csaba is fellép Miskolcon a IX. Nagy Valentin Ünnepen.

Közkedvelt, énekes sztárok, gyönyörű, szerelmes dallamok és kiváló hangulat vár minden kedves olvasónkat a IX. Nagy Valentin Ünnepen február 12-én este 6 órától a miskolci sportcsarnokban. A rendezvényt az Észak-Magyarország is támogatja, így előfizetőink január 18-ától 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket lapunk szerkesztőségében. (Miskolc, Zsolcai kapu 3. fsz.) A Nagy Valentin Ünnepen itt lesznek a fiatalok és az idősebb korosztály kedvencei is: Fenyő Miklós, Kocsis Tibor, Vastag Csaba és Flour Tomi, a házigazda szerepét pedig az idén is Kefír vállalta.

Ő nyerte meg

Vastag Csabát bizonyára nem kell bemutatnunk egyetlen olvasónknak sem. A Popdaráló és az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté, de már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, musicalekben. 2010-ben öccsével, Tamással indult az X-faktor nevű tehetségkutató műsorban, ahol bekerült a legjobb három közé. 2010. december 4-én testvérével kellett párbajoznia. A végső döntést ifj. Malek Miklós hozta meg, és testvére búcsúzott. A műsor fináléjában 2010. december 19-én Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában