Helyi közélet

2012.01.13. 09:05

Négyen, újra együtt

Miskolc - A tűzben megsérült középső leánykát, Bettinát hazabocsátották a kórházból, s az otthontalanná vált miskolci család számára átmeneti segítségként bérlakást utalt ki az önkormányzat. Az Első utcai lakás kulcsán túl a hivatal dolgozói által összegyűjtött pénzadományt is átnyújtják pénteken.

Miskolc - A tűzben megsérült középső leánykát, Bettinát hazabocsátották a kórházból, s az otthontalanná vált miskolci család számára átmeneti segítségként bérlakást utalt ki az önkormányzat. Az Első utcai lakás kulcsán túl a hivatal dolgozói által összegyűjtött pénzadományt is átnyújtják pénteken.Az Észak-Magyarország szerkesztőségében is újabb halom adomány gyűlt össze. Az édesapa, Orosz József, még a lakásátadás előtt bejön értük, s a kölcsön kapott nagyobb méretű autóval valamennyit elszállítja. Egy kis türelmet kérnek, s kérünk mi is olvasóinktól: hadd nézzenek át mindent, rendszerezzék a holmikat, hogy felmérhessék, mire volna még szükségük, s mi az, amiből már nem mutatkozik hiány. A listát a Borsod Online-on, s természetesen az Északban is mihamarabb közöljük.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában