Helyi közélet

2012.01.30. 10:39

Kesznyéteni otthonában verték félholtra a nénit

Kesznyéten - Pénteken késő éjjel hárman törték rá az ajtót egy Kesznyétenben élő 82 éves asszonyra, és addig ütlegelték, amíg a szekrényben elrejtett pénzét át nem adta.

Kesznyéten - Pénteken késő éjjel hárman törték rá az ajtót egy Kesznyétenben élő 82 éves asszonyra, és addig ütlegelték, amíg a szekrényben elrejtett pénzét át nem adta. Az életveszélyes állapotban lévő asszonyt veje találta meg másnap délelőtt, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget. Az asszonyt koponyatöréssel és állkapocstöréssel szállították kórházba. A Kriminalinfo Hírügynökség úgy tudja, 550 ezer forintot zsákmányoltak a támadók, és hogy az idős nő a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy három, álarcot viselő férfi törte rá lakásának ajtaját és az ingatlanba behatolva súlyosan bántalmazták. A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövetők – vagy annak egyike – jól ismerhették az áldozatot és tudhattak arról, hogy több százezer forintnyi készpénzt tart otthon, írja a hírügynökség.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője ezzel szemben arról tájékoztatta a sajtót, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény után a tettesek jelentősebb érték nélkül távoztak a sértett lakásából, és hogy az ügyben a főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nagy erőkkel indított nyomozást.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában