Helyi közélet

2012.01.30. 17:43

Folytatódnak a tárgyalások a Diósgyőri Ipari Parkban

Miskolc - Közös az érdek a megegyezésre, de nem mindegy milyen feltételekkel.

Miskolc - Közös az érdek a megegyezésre, de nem mindegy milyen feltételekkel.

Lapunkban korábban többször foglalkoztunk a témával: a lejárt villamos-energia szolgáltató megállapodás helyébe a Diósgyőri Ipari Parkban új szerződéseket szándékszik kötni a gyártelepen működő vállalkozásokkal a szolgáltató Digép Ipari Park Kft.

Elmondta véleményét a Kft tulajdonosa Lech Zaciera is, jelezve záros határidőn belül szükséges megkötni a szerződéseket.

A vállalkozások részéről állásfoglalást juttattak el lapunkhoz, melyben kifejtették: közös az érdek a megegyezésre, de nem mindegy milyen feltételekkel.

A Kft ügyvezetőjét Berta Tibort arról kérdeztük, történt-e előrelépés, közelednek-e az álláspontok, mi várható kedden a legújabb határidő lejártakor. Az ügyvezető elmondta folyamatosan tárgyalnak, 42 darab villamos-energia szerződést készítettek, ebből 11 már alá van írva, de mintegy 10 olyan cég is van, aki a szerződéstervezetet se vette át. Az utolsó napra várhatóan a többi vállalkozás is szignálja a papírokat, mozgalmas napra számítok - mondta el az ügyvezető.

Lech Zaciera-t külföldön értük utól, aki megerősítette: tárgyalni készek, de a legfontosabb számukra a kft fenntartása és ennek érdekében minden eszközt be fognak vetni: ha másképp nem megy korlátozzák a szolgáltatást.

ÉM-PGY


Miskolc - „Korrekt szerződést szeretnénk kötni, először a villamos-energiát illetően”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában