Helyi közélet

2012.01.19. 16:24

Fegyveres rablás Miskolcon

Miskolc -  Csütörtökön délután egy férfi ment be az Árpád úton található egyik pénzintézetbe, és egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve az alkalmazottakat, pénzt követelt. Miután megkapta, amiért érkezett, távozott a helyszínről.

Miskolc -  Csütörtökön délután egy férfi ment be az Árpád úton található egyik pénzintézetbe, és egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve az alkalmazottakat, pénzt követelt. Miután megkapta, amiért érkezett, távozott a helyszínről. A rablás során személyi sérülés nem történt, a főkapitányság nyomozói jelenleg is a helyszínen tartózkodnak – tájékoztatta az Észak-Magyarországot Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. Egyelőre nem tudni, mennyi pénzt vitt magával az elkövető.

Úgy tudjuk, a mostani „fegyveres kéregető” ugyanazt a takarékszövetkezeti fiókot rámolta ki, amit annak idején a „gyalogkakukk” névre elkeresztelt – ragadványnevét menekülési módjának köszönhető – férfi is felkeresett.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában