Helyi közélet

2011.12.14. 14:47

Új tisztségviselők az orvosi kamaránál

Borsod-Abaúj-Zemplén - Új vezető tisztségviselői, illetve állandó bizottságai lettek a Magyar Orvosi Kamara B.–A.-Z. Megyei Területi Szervezetének, a november végi tisztújító küldöttgyűlés eredményeként.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Új vezető tisztségviselői, illetve állandó bizottságai lettek a Magyar Orvosi Kamara B.–A.-Z. Megyei Területi Szervezetének, a november végi tisztújító küldöttgyűlés eredményeként. Az új elnök: dr. Cziáky Tamás (Megyei Kórház, szülészet-nőgyógyászati osztály); alelnökök: dr. László Judit (háziorvos, Miskolc) és dr. Pap Tibor (MISEK, infektológiai osztály).

Titkárok: dr. Réz Ildikó (Lithoterápiás és Radiológiai Intézet; Emlővizsgáló Centrum) és dr. Székely Annamária (háziorvos, Miskolc).

Az etikai bizottság elnöke: dr. Stefán János (Megyei Kórház, I. belgyógyászati-kardiológiai osztály).

A felügyelő bizottság elnöke: dr. Kiss Gábor(háziorvos, Taktaharkány). 

A szakmai és oktatási bizottság elnöke: dr. Lombay Béla (Megyei Kórház, gyermekradiológiai osztály). 

A jogi és érdekvédelmi bizottság elnöke: dr. Barla Sándor (Megyei Kórház., I. idegsebészeti osztály). 

Az (országos) etikai kollégium tagja: dr. Sziray Zoltán (Megyei Kórház, szülészet-nőgyógyászati osztály).

A Területi Szervezet újonnan felállt elnökségének legfőbb célja, tudatták közleményükben, a megye egészségügyi ellátásában részt vevő intézmények, az ellátást igénybevevő lakosság, és a benne dolgozó szakemberek körülményeinek javítása.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában