Helyi közélet

2011.12.12. 12:46

Új DVTK-film: 25 interjú, gólok, öltözői hangulatok, szurkolói videók

Miskolc - Aki átélte a DVTK 2011 tavaszi menetelését és az NB I-be jutást, az biztosan örökké emlékezni fog rá: 14 mérkőzés veretlenül, közte a nyíregyházi diadallal és a végén a hatalmas örömünnep a diósgyőri stadionban.

Miskolc - Aki átélte a DVTK 2011 tavaszi menetelését és az NB I-be jutást, az biztosan örökké emlékezni fog rá: 14 mérkőzés veretlenül, közte a nyíregyházi diadallal és a végén a hatalmas örömünnep a diósgyőri stadionban.A Kriskó László-Csécsi Zoltán páros  - az ő nevükhöz fűződik a DVTK 100 év című film is - a DVTK teljes bajnoki évét dolgozta föl a kieséstől a 14 mérkőzésen keresztül tartó rekord győzelmi szérián keresztül a bajnoki címig. - tudtuk meg a klubtól. Meccsrészletek, gólok, öltözői hangulatok, szurkolói videók festik alá a 25 interjút, ahol megszólnak azok, akik a legtöbbet tették a DVTK legutóbbi aranyérméért.

A film 53 perces, extrákkal (gólok, interjúk, klipek) együtt több mint 80 perc a játékidő (25 interjú, meccsrészletek, gólok, öltözői hangulatok, szurkolói videók!). Nos, a mű elkészült és hétfőn (december 12.)  délutántól kapható a DVTK ajándékboltban (a Diósgyőri Stadionban a régi tribün és a Csucsu bár közt) hétköznaponként 14-18 óra közt. Az ára 2500 forint. A filmet Kriskó László rendező-producer és Csincsi Zoltán operatőr-producer jegyzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában