Helyi közélet

2011.12.30. 10:07

Megkérdeztük: Ön kedveli-e a szilveszteri petárdázást?

Miskolc - Szilveszterhez közeledve egyre gyakoribb a kizárólag hang keltésére alkalmas „robbanóeszközöcske” használata. Olvasóinkat kérdeztük a petárdázásról.

Miskolc - Szilveszterhez közeledve egyre gyakoribb a kizárólag hang keltésére alkalmas „robbanóeszközöcske” használata. Olvasóinkat kérdeztük a petárdázásról.„Soha nem petárdáztam, mert veszélyesnek tartom, és mivel »vadabb emberekkel« nem barátkozom, a társaságomban sincsenek petárdázók. Legfeljebb azok közül használok, amelyek konfettit lőnek ki, de azok tényleg veszélytelenek”, válaszolta Piskóti Júlia.

„Félek a petárdától, rakétáktól, ezért még szilveszterkor sem használom őket. Sok olyan képet láttam már a neten, amin leszakadt ujjú emberek voltak...”, felelte Zubcsik Vanda.

„A tűzijáték tetszik, de ettől függetlenül nem használok sem rakétát, sem petárdát, mert semmi értelmét sem látom”, mondta Kubiczki Marietta.

„Veszélyesnek tartom, ezért nem szoktam petárdázni, rakétázgatni, de nem is vonzanak. Nem hiányzik, hogy a kezem megsérüljön”, válaszolta Járó Vivien.

„Nem szeretem az ilyen eszközöket és nem is érdekelnek. Szerencsére az ismeretségi körömben lévők sem szoktak petárdázni, tűzijátékozni, és nem is vonzanak ezek a dolgok”, válaszolta Héger Vivien.

„Régebben nagyon sokat petárdáztunk, de idén aligha fogok. A barátaimnak biztosan lesznek rakéták, egyéb dolgok, de most a barátnőméknél szilveszterezek, nem hiányzik, hogy felgyújtsak valamit”, felelte Zabolai Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában