Helyi közélet

2011.12.15. 11:52

Lemondott a megyei MSZP-frakció vezetője

Miskolc - Kormos Dénes, a Magyar Szocialista Párt megyei önkormányzati frakciójának vezetője 2011 december 31-i hatállyal lemond a képviselőcsoport vezető megbízatásáról.

Miskolc - Kormos Dénes, a Magyar Szocialista Párt megyei önkormányzati frakciójának vezetője 2011 december 31-i hatállyal lemond a képviselőcsoport vezető megbízatásáról. Tudósítónk kérdésére Kormos Dénes annyival indokolta döntését, hogy jövőre más hivatalos elfoglaltságai miatt nem tudná teljes erővel végezni a frakcióvezetői munkát. Az MSZP új megyei frakcióvezetője 2012. január 1-jétől az a Lukács András lesz, aki több cikluson át tagja, aktív résztvevője és egyik vezetője volt a szocialista frakciónak.

A frakcióvezetőváltás magával vonta, hogy Lukács András lemondott a közgyűlés Ügyrendi, Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat Vizsgáló Bizottság elnöki posztjráól. A közgyűlés jóváhagyta Lukács András lemondását és Vécsi

Istvánt, a bizottság alelnökét választotta meg elnökké, Lukács András pedig alelnökként fog dolgozni tovább a bizottságban.

További személycserét is jöváhagyott a testület: a Pénzügyi, Közbeszerzési és Gazdasági Vállalkozási, Területfejlesztési Bizottság tagsága alól Ördög Jakab nem közgyűlési tagot felmentette és helyette Komjáthi Imre nem közgyűlési tagot a bizottság tagjává megválasztotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában