Helyi közélet

2011.12.14. 17:14

Látványos kamionos baleset Gesztelynél

Gesztely - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a szerdán délután történt a 37-es számú főúton a gesztelyi körforgalomban.

Gesztely - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a szerdán délután történt a 37-es számú főúton a gesztelyi körforgalomban.Három autó tartott a körforgalomban Szerencs irányából Miskolc felé, amikor egy szlovén rendszámú papírt szállító kamion telibe találta az utolsó autót, egy Peugeot-ot.

Mivel feltehetőleg nagy sebeséggel jött lefelé a kamion, a Peugeot-ot maga előtt tolva kiütötte a körfogalomban a Peugeot előtt tartózkodó Fordot, majd a Ford egy Opelnek csapódott. Ezután a Peugeot még mindig a kamion előtt volt és végül egy villanyoszlop mellett a közel két méter mély árokban landoltak.

Nagy szerencsére nagyon nagy baj nem történt, de így is a Peugeotban ülők közül mind a hárman megsérültek.

A Peugeot totálkárosra tört, nagyon úgy tűnt, hogy a Ford is, az Opelben viszonylag kisebb kár keletkezett. A kamion az oldalára dőlve állt meg végül az árokban és valamennyi papírrakománya is kipergett belőle.

A forgalmat el kellett terelni Gesztelyen keresztül a régi 37-es útra.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában