Helyi közélet

2011.12.06. 16:33

Kft-t alapítottak a DVTK shopok üzemeltetésére

Miskolc - Hivatalosan is megnyílt a DVTK shop a Diósgyőri stadionban, hétfőn délelőtt.

Miskolc - Hivatalosan is megnyílt a DVTK shop a Diósgyőri stadionban, hétfőn délelőtt.

A labdarúgó NB I őszi zárómeccsén, a Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC bajnoki idején, a nulladik napon néhányan már bejuthattak a Diósgyőri stadion területén (Miskolc, Andrássy út 61.) kialakított DVTK shopba, ami hivatalosan hétfőn nyitott ki. Ez utóbbi alkalomból megnyitó ünnepséget tartottak, amelyen Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója bejelentette, hogy a tervek szerint két héten belül egy másik miskolci helyszínen, a Szinva-parkban is üzletet nyitnak, ahol a választék a diósgyőrivel megegyező lesz.

,,Arra a kérem a DVTK-szurkolókat, hogy csak ezekben a hivatalos üzletekben vásároljanak relikviákat, mert költéseikkel kizárólag így tudják támogatni a klubot” – mondta Körmöndi Zoltán. A DVTK marketing igazgatója azt is bejelentette, hogy a DVTK shopok üzemeltetésért Katona Zoltán felel majd. A ,,shop felelőstől” megtudtuk, hogy a jelenlegi kínálat még nem az, amit szeretnének, folyamatosan kívánják fejleszteni a termékskálát. Mielőtt Benkovics Roland, a DVTK értékesítési vezetője átvágta volna az átadást jelképező nemzeti színű szalagot, mintegy hivatalossá téve a DVTK shop megnyitását, Körmöndi Zoltán elmondta, hogy elkezdték a tavaszi bérletek árusítását, amit ezen a héten a DVTK shopban lehet beszerezni (a déli órákban viszont arról kaptunk hírt, hogy az üzlet nyomtatója, amivel a bérleteket készítették volna, meghibásodott, így csak bérlet előjegyzésre van lehetőség).

Diósgyőr Marketing Kft.

A DVTK shopokat működtető Katona Zoltán, egy a közelmúltban megalakított gazdasági társaság, a Diósgyőr Marketing Kft. ügyvezetőjeként működik együtt a DVTK-val. Ennek kereteiről Dudás Hunort, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető, Diósgyőr FC Kft. ügyvezetőjét kérdeztük. 

– A Diósgyőr Marketing Kft.-nek többségi tulajdonosa lett a DFC Kft., vagyis döntő befolyásunk van a társaság irányításával kapcsolatban, társtulajdonosként pedig Katona Zoltán tagja ennek az új kft-nek, és ő az ügyvezetői teendőket is ellátja – mondta Dudás Hunor, aki arra a kérdésre, hogy hogyan találtak egymásra, így válaszolt.

Katona Zoltán több, sportfelszerelést árusító üzletet is üzemeltet, sportszergyártó cégek termékeit forgalmazza, vagyis van tapasztalata ezen a téren, ezért esett rá a választásunk, ezért gondoltuk úgy, hogy együttműködő partnerként tudunk majd együtt dolgozni.


Miskolc - Ősszel 17 mérkőzésre került sor a labdarúgó OTP Bank Liga 2011-2012 évi kiírásában, így tavasszal csak 13 bajnoki mérkőzést játszik a DVTK. És minimum két Ligakupa-meccset. - írja a klub hivatalos honlapja.

Miskolc - Hétfőn délelőtt megnyílt a szurkolók által hosszú ideje várt DVTK Ajándékbolt a piros-fehér klub Andrássy úti stadionjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában