Helyi közélet

2011.12.05. 14:39

Erdei Zsoltnak ajánlja új klipjét Miskolci Elvis

Miskolc - Az alapkoncepció az volt, hogy Miskolci Elvis forgat egy klipet, amelyet a december 31-ei Erdei-meccsre küldenek ki Madárnak, azonban az élet közbeszólt. A box és persze Elvis Presley ihlette klip viszont természetesen elkészül!

Miskolc - Az alapkoncepció az volt, hogy Miskolci Elvis forgat egy klipet, amelyet a december 31-ei Erdei-meccsre küldenek ki Madárnak, azonban az élet közbeszólt. A box és persze Elvis Presley ihlette klip viszont természetesen elkészül!Eredetileg úgy volt, hogy Miskolci Elvis kedvenc sportolójának, Erdei "Madár" Zsoltnak készít egy klipet, ezzel segítve, támogatva a népszerű öklözőt december 31-ei kaliforniai címmeccsében. Az élet azonban átírta a forgatókönyvet, hiszen Madár néhány napja megsérült, és meghiúsult a szilveszteri amerikai összecsapás. Ennek ellenére Miskolci Elvis és csapata nem állt le, és az elmúlt szombaton leforgatták Miskolcon a videóklipet.

"A Zrínyi gimiben került sor a harmadik klip forgatására, stílszerűen egy boxgála keretein belül, hiszen a klip témája a box." - nyilatkozta Nádaski Attila, alias Miskolci Elvis. "Hogy mi ihlette ezt a témát és mennyiben állt közela box Elvis Presleyhez? 1973-ban a király Muhammad Alival állt be egy közös box pózra annak kapcsán, amikor Alira nagy meccs várt."

198 cm-es óriással szemben a ringben

Ez az esemény ihlette meg a miskolci imitátort, s követve a király példáját egy 198 cm magas nehézsúlyú boxolóval nézett farkasszemet a Zrínyi gimiben felállított ringben.

"A magas úriembert Gazdag Zsoltnak hívják, aki Bekecsen fiatal tehetségeket edz." - tudtuk meg Miskolci Elvistől. "Bár tipikus boxolóként hat a külseje, a magánéletben egy nagyon jó barát, rendes, segítőkész srác. A Miskolci Tűzoltóság kiválló dolgozója."

Nádaski Attila hozzátette: sorsszerű, hogy éppen a forgatás előtt nem sokkal sérült meg Madár, ezért még inkább szerette volna, hogy elkészüljön a klip, ami hiszi, hogy egy kis erőt ad majd Erdei Zsoltnak a folytatáshoz.

Madár a kedvence

"Madár a kedvenc sportolóm, ezért hiszem, hogy a sérülése miatt nem adja fel, és ha később is, de összeméri erejét Tavoris Clouddal! " - jelentette ki a miskolci imitátor. 

A klip színvonalát egyébként gyönyörű táncosok, pompomlányok, azaz a Miskolc Steeleladers emeli Molnár Ágnes koreográfus vezetésével. Az operatőr és vágó - mint korábban is - Váradi Máté. Bemutató két hét múlva.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában