Helyi közélet

2011.12.16. 12:55

Ajándékokat gyűjt a miskolci Jobbik

Miskolc - „Az idei év történései alapján kijelenthető, hogy Miskolc a rendszerváltás óta az egyik legnehezebb évén lesz túl hamarosan, s mint tudjuk a jövő év célja sem más, mint – ahogy Orbán Viktor fogalmazott – a túlélés.” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit Szegedi Márton a Jobbik miskolci elnök-frakcióvezetője és Molnár Andrea, a Jobbik miskolci ifjúsági tagozatának vezetője tartott a Szinva-teraszon.

Miskolc - „Az idei év történései alapján kijelenthető, hogy Miskolc a rendszerváltás óta az egyik legnehezebb évén lesz túl hamarosan, s mint tudjuk a jövő év célja sem más, mint – ahogy Orbán Viktor fogalmazott – a túlélés.” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit Szegedi Márton a Jobbik miskolci elnök-frakcióvezetője és Molnár Andrea, a Jobbik miskolci ifjúsági tagozatának vezetője tartott a Szinva-teraszon. Szegedi Márton elmondta, az országban tomboló szociális válság Miskolcon fokozottan jelentkezik, sokan csak a téli kilakoltatási moratóriumnak köszönhetik, hogy nem az utcán kell tölteniük a karácsonyt. Ezekben az időkben különösen fontos az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került honfitársaink iránt érzett szolidaritás, ezért indítottak karácsonyi ajándékgyűjtést is, tette hozzá Molnár Andrea.

A Jobbik várja a felajánlásokat, melyeket december 23-ig juttathatnak el a miskolci Jobbik irodába a segíteni szándékozók.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában