Helyi közélet

2011.11.30. 16:29

Operaáriák a jótékonyság jegyében Miskolcon

Miskolc - A megszokott gálakoncert helyett az idén karácsonyi jótékonysági koncertet szervez a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál, a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. és a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Miskolc - A megszokott gálakoncert helyett az idén karácsonyi jótékonysági koncertet szervez a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál, a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. és a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A hangversenyt december 9-én este 7 órakor rendezik a Művészetek Házában, az teljes bevételét a Miskolci Lelkisegély Telefonszolgálat Alapítvány javára ajánlják föl. A koncerten fellép Bátor Tamás, az operafesztivál volt igazgatója és Rácz Rita operaénekes, akik népszerű Mozart-áriákat és Verdi-operarészleteket adnak elő. Közreműködik a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a karmester pedig Kovács János, a Magyar Állami Operaház első karmestere lesz. Jegyek már kaphatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában