Helyi közélet

2011.11.13. 16:37

Okos ötletek,sikeres üzletek -Itrend

Sikersztorik,és jövőbemutató ötletek: ez az Itrend 2011 konferencia az idén.

Sikersztorik,és jövőbemutató ötletek: ez az Itrend 2011 konferencia az idén.Az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter - a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a NORRIA Észak-magyarországi Innovációs Ügynökség támogatásával - idén novemberben 17-én megrendezi az ITREND 2011 konferenciát.Az idei konferencia fókuszpontjában a 2012-es év trendjeit is meghatározó mobiltechnológiák állnak. Az érdeklődők a már megvalósult sikersztoriktól kezdve, jövőbemutató alkalmazásokon, és a mobiltechnológiákon át, egészen az innovatív ötletek finanszírozási megoldásáig találhatnak maguknak érdekes előadásokat.

Bodáné Tajthy Krisztina a rendező klaszter képviseletében elmondta: Az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter tavaly november 30-án rendezte meg először az ITREND konferenciát. A kezdeményezést olyan karizmatikus és kiemelkedő szakmai előadók jelenléte támogatta, mint Dr. Kemény Dénes, a Magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarországtól, Heal Edina a Google Magyarország ügyvezető igazgatója, Kézdy Gergely, az SAP Magyarország channel manager, vagy Marosvári Gábor, az IDC Magyarország vezető elemzője. A konferenciát sikerként könyvelte el a szervező csapat, hiszen több mint 150 vállalatot, számos egyetemista hallgatót mozgatott meg a nagyszabású esemény.Azért indítottuk útjára az ITREND konferenciát, mert úgy gondoljuk, hogy az Észak-Magyarországi Régiónak szüksége van egy elismert szakmai konferenciára, hiszen nem csak élet, de pezsgő szakmai élet is van Miskolcon és környékén.

Az idei konferencián az okos ötletek és sikeres üzletek fogalomköre köré rendezve azt járják körül hogyan lehet az ötletből üzlet,melyek a jó példák és utak. Olyan témákról esik szó többek között mint a sikeres vállalati mobil alkalmazások,a Prezi.com és a Hybridbox sikertörténete,készülékek és platformok harca,avagy a mobilalkalmazások és mobilfejlesztés,tőkebevonási lehetőségek ma és holnap a kezdő vállalkozásoknál,lehetőségek és lehetséges sikerek a régiónkban.Megismerhetjük a klaszterek szerepét az innovációban,és a 2012 es trendeket is.,A szekciókban a régiós lehetőségeinkről és a mobilfejlesztés szakmai részleteiről lesz majd szó a konferencia délutánján.A szakma vezető szakértői mellett – többek között Dobó Mátyás Doranszky,Sugár Mihály Bellresearch,Dálnoki Ádám Mobile Engine,,Kozlovszky Zoltán HITA –szereplője lesz a konferenciának Polgár Krisztina szépségkirálynő ,pókerjátékos is.

A konferencia helyszine időpontja : az Egyetemváros Főépülete,november 17 délelőtt tiztől.Regisztráció, információk: www.infoklaszter.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában