Helyi közélet

2011.11.10. 14:50

Négy Nemzet jégkorongtorna: mindenki bizakodó

Miskolc - Péntek délutántól vasárnap estig tart a Miskolci Jégcsarnokban a Négy Nemzet jégkorongtorna, ahol a házigazda magyar válogatott mellett Olaszország, Ausztria és Japán csapatai feszülnek majd egymáshoz.

Miskolc - Péntek délutántól vasárnap estig tart a Miskolci Jégcsarnokban a Négy Nemzet jégkorongtorna, ahol a házigazda magyar válogatott mellett Olaszország, Ausztria és Japán csapatai feszülnek majd egymáshoz.Az esemény sajtótájékoztatóján a házigazda, szervező miskolci vezetőkön - Egri István, MJJSE elnök - kívül a Magyar Jégkorong Szövetség képviseletében Kovács Zoltán főtitkár vett részt, míg a a válogatott szakmai stábját természetesen Kevin Primeau szövetségi kapitány képviselte.

Pénteken a Japán ellen kezdünk

Azonnal az edzésről érkezett az eseményre, és állt a sajtó rendelkezésére a miskolci nevelésű Alba Volán játékos, Láda Balázs, és az MJJSE válogatott hálóőre, Budai Krisztián.  

A miskolci program

November 11. (péntek), 14.30: Ausztria - Olaszország, 18.00: Magyarország - Japán

November 12. (szombat), 13.30: Ausztria - Japán, 17.00: Olaszország - Magyarország

November 13. (vasárnap), 13.30: Japán - Olaszország, 17.00: Magyarország - Ausztria

Nézze meg a sajtótájékoztatón készült videóinkat! További részletek hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában