Helyi közélet

2011.11.20. 16:42

Molnár Ágoston kitüntetése

Molnár Ágoston történészprofesszor,a Rutgersz Egyetem nyugalmazott egyetemi tanára,református lelkész vehette át szerda este(2011.nov. 16) a New York-i Waldorf-Astoriában az Amerikai Magyar Alapítvány George Washington-díját.

Molnár Ágoston történészprofesszor,a Rutgersz Egyetem nyugalmazott egyetemi tanára,református lelkész vehette át szerda este(2011.nov. 16) a New York-i Waldorf-Astoriában az Amerikai Magyar Alapítvány George Washington-díját.Nagy öröm számomra a professzor úr kitüntetése már csak azért is mert személyes emlékem is fűződik hozá, ugyanis az a megtiszteltetés ért,hogy a nyár folyamán ( 2011.junius 25-én) személyesen is találkozhattam és beszélgethettem vele Kissikátor községben a Falunap alkalmával. Talán kevesen tudják,hogy a neves személyiség Molnár Ágoston édesapja Kissikátorban született,aki 1910-ben vándorolt ki Amerikába. Kissikátor Önkormányzata a Falunapon a professzor urat a község tiszteletbeli polgárává fogadta.

Kerékgyártó Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában