Helyi közélet

2011.11.09. 13:19

Díjkitűzés fegyveres rablás kísérletének ügyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló információk alapján az ismeretlen elkövető 2011. október 19-én 19.20 óra körüli időben fegyverrel és gázspray-vel a kezében bement Miskolcon a Park utcán egy üzletbe, ahol az ott egyedül tartózkodó női eladótól pénzt követelt. Mivel a sértett ennek nem tett eleget, közöttük dulakodás alakult ki, melynek során az eladónő könnyebb sérüléseket szenvedett. Ezt követően az ismeretlen elkövető elmenekült a helyszínről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére 100.000,- Ft. díjat tűzött ki. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni hívja a bűnügyi osztály 06-46/514-579-es számát, illetve bejelentés tehető az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon is.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában