Helyi közélet

2011.11.24. 13:36

Alapítványi pályázat, „küldetéstudatos” diákoknak

Borsod-Abaúj-Zemplén - „Az én világom!” címmel pályázatot írt ki a Kristályok Fényei Alapítvány 5-12. osztályos tanulók részére, irodalom, festészet, tánc és zene kategóriákban - erről tartottak csütörtökön sajtótájékoztatót Miskolcon.

Borsod-Abaúj-Zemplén - „Az én világom!” címmel pályázatot írt ki a Kristályok Fényei Alapítvány 5-12. osztályos tanulók részére, irodalom, festészet, tánc és zene kategóriákban - erről tartottak csütörtökön sajtótájékoztatót Miskolcon. Pályázni december 2-ig lehet, a www.kristalyokfenyei.hu honlapon szereplő módokon, az onnan letölthető pályázati űrlappal. Ezen többek között ilyen kérdésekre is választ kell adni: „Mit jelent az, hogy én, mint egy lélek, küldetéssel vagyok itt a Földön? Mit jelent nekem az, hogy a lelkemnek van egy kódja, hogy miért vagyok itt a Földön?” Az előzsűrizésen túljutottak december 13-án élőben is bemutatkozhatnak produkcióikkal a díjátadó rendezvényen 2011. december 13-án 18 órától a Miskolci Művészetek Házában. A négy kategória első helyezettje 30-30 ezer forintban részesül. A nézők 500 forintos belépővel juthatnak be.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában