Helyi közélet

2011.11.13. 12:11

A parkoló autónak hajtott, majd távozott a helyszínről Szerencsen

Egy taktaharkányi lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint személygépkocsijával leparkolt Szerencsen a Polgármesteri hivatal mögött található parkolóba.

Egy taktaharkányi lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint személygépkocsijával leparkolt Szerencsen a Polgármesteri hivatal mögött található parkolóba.Az autótól 10-15 percig volt távol, amikor visszaérve a gépkocsiban tartózkodó fia közölte vele, hogy egy szürke személygépkocsi az autójuk bal hátsó sarkának ütközött. Az autó női sofőrje, miután együtt megnézték a sérüléseket közölte a fiúval, hogy vegyenek hibajavítót és javítsák ki a hibát. Ezt követően a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül járművével elhajtott.

A baleset során személyi sérülés nem történt. A Közlekedésrendészeti Osztály baleseti helyszínelői megállapították a balesetet okozó hölgy kilétét, akivel szemben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában