Helyi közélet

2011.10.26. 12:10

Zöld Nyíl: Készül az üvegmozaik megálló

Miskolc - Üvegmozaik díszíti majd a Thököly utcai villamosmegállót: már elkezdték kiépítését.

Miskolc - Üvegmozaik díszíti majd a Thököly utcai villamosmegállót: már elkezdték kiépítését. Hét villamosmegálló készül ez az idén a Zöld Nyíl projekt részeként, mindegyiknek lesz valamilyen egyedi vonása a körülötte lévő környezethez igazodva, az egyik a Thököly utcai.

ÉM


Miskolc - Október 25-én, kedden a Thököly utcai villamosmegálló fedett utasvárójának építése is megkezdődik.

Miskolc - Kedden  megkezdődött a Szent Anna tér megálló fedett utasvárójának építése is.

Miskolc - Kedden tovább folytatódott és látványos részébe érkezett a diósgyőri villamos végállomás bontása.

Miskolc - A miskolci villamospálya-rekonstrukciós beruházás keretében 2011 tavaszától nyár végéig a város "felső" felében, azaz a Győri kapui Thököly utcától kezdve Diósgyőrig, Majláthig folytak-folynak a munkálatok.

Miskolc - Elkezdődött a Soltész Nagy Kálmán utcai megálló fedett utasvárójának kiépítése, ez körülbelül másfél hétig tart majd.

Miskolc - Október 4-én a Soltész-Nagy Kálmán utcánál elkezdődött az új villamos megállók fedett utasváróinak kiépítése. A mintamegálló építésénél alkalmazott gyakorlat alapján, most is a munkálatok miatt a peronok első fele munkaterület, így a villamosok a megálló második felében állnak meg. - tudtuk meg Braun Csabától, az MVK Zrt. marketing osztályvezetőjétől.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában