Helyi közélet

2011.10.03. 15:49

Több orvosszakma is kezeli a megsebesített nőt

Miskolc - Stabil az állapota annak a 37 éves nőnek, akit volt élettársa támadott meg szombaton.

Miskolc - Stabil az állapota annak a 37 éves nőnek, akit volt élettársa támadott meg szombaton.„Mind testileg, mind lelkileg stabil az állapota, úgy tűnik, nem kell műtéti beavatkozást végrehajtani rajta”, mondta el az Észak-Magyarországnak a B.-A.-Z. Megyei Kórház Traumatológiai Osztályának vezetője, dr. Kazacsay Ferenc. A beteg sérüléseiről a rendőrséggel való egyeztetés alapján nem beszélhetett. Csupán annyit árult még el: több orvosszakma működik együtt a sérült kezelésén, a traumatológiai osztály koordinálásával.

Mint ismert: a nő támadója vasárnap elhunyt a kórházban, őt a rendőrök sebesítették meg, tűzharc során. Az elkövető ugyanis rájuk is fegyvert fogott.

ÉM-SzK

Miskolc – A falon lövésnyomok, a második emeleti ajtó betörve – ennyi emlékeztet az épületben a szombati tragédiára.

Budapest (MTI) – Meghalt a miskolci lövöldöző vasárnap kora este a Borsod megyei kórházban, a gondos ápolás ellenére – közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában