Helyi közélet

2011.10.02. 14:16

Mi történt október 1-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt október 1-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt október 1-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc – Tűzharcban tettek ártalmatlanná a rendőrök szombaton Miskolcon egy férfit, aki megtámadta volt élettársát. Családi tragédia történt a Szeles utca egyik lakásában szombaton, feltehetően nyíllal lőtte fejbe volt élettársát egy férfi. Az esetet egy polgárőr jelentette a rendőröknek, miután meghallotta, hogy a nő segítségért kiállt.


Miskolc – Személyi sérüléssel végződött az a baleset, ami Miskolcon történt a Szeles és Huszár utcák találkozásánál szombaton reggel.


15 órája | Immár III. alkalommal került megrendezésre a FocIT, az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter Focibajnokság a Miskolci Egyetemen szombaton, amelyre a címvédő Borsod Online csapata is meghívást kapott.


 

 

19 órája | Kazincbarcika, Mezőkövesd – A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában mindkét megyei csapatunk döntetlent ért el szombaton.


Tokaj – Az idén megvolt az okuk az ünneplésre a tokaji borászoknak, hiszen két szűk esztendő után, az idén az időjárás is kedvezett a termésnek. A szombati Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napokon, ha a mostanit nem is, de a tavalyi szőlőnedüket megkóstolhatták a vendégek. Közel 20 pincészet mutatkozott be, de a bor mellé került pálinka is, valamint igazi magyar ételkülönlegességek.


Miskolc – A VIII. Bükkszentkereszti Gombafesztivál is sikert hozott lapunknak: a szakmai zsűri döntése alapján az északosok által főzött gombás legényfogóleves aranyérmes lett.

tovább »


Miskolc – Csanádi Józsefné Erzsike nénit köszöntték szombaton 100. születésnapja alkalmából Miskolcon.

tovább »


Tokaj – Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok: 27 település polgármesterei adták össze a borbavalót.

tovább »


Miskolc -Gomba főtt a kondérokban: az Észak-Magyarország csapata nyerte a főzőversenyt. 

tovább »


Miskolc – A hosszú nevű zenekar elnevezése sok mindent elárul. Azt például, hogy mit játszanak, és, hogy miként a Pink Floyd, ők is sokat tesznek a látványért.

tovább »


Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Nézze meg, milyen üres álláshelyek várnak betöltésre, és találja meg az Önnek valót!  


Miskolc – Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cégek legfrissebb listáját!

tovább »


Miskolc – Három járműgyártó cég támadta meg a villamostender eredményét, kettőt már tárgyalt a KDB.

tovább »


Hídvégardó – Cintia hídvégardói diáklány egészségügyi szakirányon tanul. Rendszeresen sportol kézilabdázik és focizik. A felvételeivel családjának és barátainak szeretne kedveskedni.

tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában