Helyi közélet

2011.10.11. 18:53

Kiürítették a pácini kastélyt

Pácin - Kiürítették a pácini kastélyt a B-A-Z Megyei Múzeumi Igazgatóság munkatársai. A többnapos gondos csomagolás után, két napig tartott a kastélyban lévő kiállítási anyagok elszállítása - tájékoztatta a Borsod Online-t Olvasónk, Kanyog Miklós. 

Pácin - Kiürítették a pácini kastélyt a B-A-Z Megyei Múzeumi Igazgatóság munkatársai. A többnapos gondos csomagolás után, két napig tartott a kastélyban lévő kiállítási anyagok elszállítása - tájékoztatta a Borsod Online-t Olvasónk, Kanyog Miklós. Hogy miért is volt erre szükség? Négy résztvevő ÉMOP turisztikai pályázatot nyert a Bodrogköz idegenforgalmi vonzerejének növelésére. A nyertesek között az egyik a B-A-Z Megyei Múzeumi Igazgatóság volt. A múzeum a pácini kastély felújítására és hozzá egy új kiállítás bemutatására kapott pénzt. A felújítás és az új kiállítás elkészítése várhatóan egy - másfél évet vesz igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában