Helyi közélet

2011.10.20. 10:54

Fizesse a cég a diákhitelt!

Debrecen - "<em>Ez olyan, mint ha valaki a boltban megvesz egy kiflit, és külön ki kellene fizetnie a dagasztógép egy kiflire jutó amortizációs költségét is</em>" - reagált Ábrahám László, a National Instruments Hungary Kft. ügyvezetője Pokorni Zoltánnak arra a felvetésére, hogy a jövőben a munkáltatók fizessék vissza a fiatal diplomás kollégák diákhitel-törlesztését.

Debrecen - "Ez olyan, mint ha valaki a boltban megvesz egy kiflit, és külön ki kellene fizetnie a dagasztógép egy kiflire jutó amortizációs költségét is" - reagált Ábrahám László, a National Instruments Hungary Kft. ügyvezetője Pokorni Zoltánnak arra a felvetésére, hogy a jövőben a munkáltatók fizessék vissza a fiatal diplomás kollégák diákhitel-törlesztését.

A mintegy 1200 főt foglalkoztató amerikai cég igazgatója emlékeztetett arra, hogy egy munkavállaló árát (ide értve az iskolai végzettségét és az egyéb készségeit, képességeit is) a munkabérben szokták elismerni. Éppen úgy, ahogy a kiflinek is megvan a fogyasztói ára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában