Helyi közélet

2011.10.05. 13:22

Dever-ügy: Felfüggesztették a nyomozást

Korábban már többször foglalkoztunk Robert Dever ügyével. Mint ismeretes, a Miskolci Jegesmedvék MOL-ligás jégkorongozóinak kanadai vezető edzőjét – aki nem tért vissza a Macikhoz – tavasszal megtámadták és bántalmazták, korábban pedig bérelt gépkocsijának kerekeit szúrták ki.

Korábban már többször foglalkoztunk Robert Dever ügyével. Mint ismeretes, a Miskolci Jegesmedvék MOL-ligás jégkorongozóinak kanadai vezető edzőjét – aki nem tért vissza a Macikhoz – tavasszal megtámadták és bántalmazták, korábban pedig bérelt gépkocsijának kerekeit szúrták ki. A rendőrség nyomozást indított a tettes, vagy a tettesek kézrekerítése érdekében, a klub pedig közleményben tudatta, hogy bűnüldöző szervek jó úton haladnak. Aztán eltelt néhány hónap és immáron teljes csend övezi a rejtélyes eseteket.

Bármikor folytathatják

Egri István, az MJJSE elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy semmilyen értesítést nem kapott a rendőrségtől – ezért megkerestük a városi kapitányság illetékesét.

– Nincs gyanúsítottunk – közölte Bakk Richárd alezredes, a Miskolc Városi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője. – A nyomozást felfüggesztettük, a tettes így pillanatnyilag ismeretlen. Az eljárást egyébként bármikor folytathatjuk, ha újabb adat merül fel.

ÉM-KT


Előzmények:

Miskolc - A hírek szerint a rendőrség közel áll ahhoz, hogy sikerrel zárja le a Macik edzőit ért atrocitásokat. 

Viperával támadtak Miskolc belvárosában a jégkorongcsapat kanadai vezetőedzőjére. Szerencsére komolyabb baja nem lett Robert Devernek, de az biztos, hogy ezt az inzultust soha életében nem fogja elfelejteni, és azon sem csodálkoznék, ha ezek után nagy ívben elkerülné Magyarországot, legfőképpen Miskolcot. Molnár István jegyzete.

A Miskolci Jegesmedvék háza táján általános megdöbbenést okozott Robert Dever vezetőedző bántalmazása.

Miskolc – Megtámadták a Miskolci Jegesmedvék JSE hokicsapatának kanadai vezetőedzőjét.

Miskolc – Információink szerint múlt pénteken este a miskolci belvárosban, albérletétől nem messze leütötték Bob Devert, a Miskolci Jegesmedvék élvonalbeli jégkorong csapatának kanadai edzőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában