Helyi közélet

2011.09.30. 19:29

"Kispályás" rendvédelmiek

Miskolc - Az ország 16, a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó szervek – minisztériumi, rendőrségi, katonai, büntetésvégrehajtási, tűzoltósági, rendészeti iskolás - labdarúgócsapat csapat mérkőzött meg egymással Miskolcon, a DVTK nyitott műfüves pályáján az elmúlt két napban.

Miskolc - Az ország 16, a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó szervek – minisztériumi, rendőrségi, katonai, büntetésvégrehajtási, tűzoltósági, rendészeti iskolás - labdarúgócsapat csapat mérkőzött meg egymással Miskolcon, a DVTK nyitott műfüves pályáján az elmúlt két napban. A Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) megbízásából ugyanis a Belügyminisztérium idei országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságának rendezési jogát a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság nyerte el. A négy pályán azonos időben zajló csoportmérkőzéseket a kiséses rendszerű helyosztó követte, ennek során első lett a Komlói Tűzoltóság, második a Kisvárdai Tűzoltóság, harmadik a Repülőtéri Rendőrigazgatóság csapata lett. Őket a helyiek, vagyis a megyei rendőrök követték. A legjobb hazai játékos címet Váradi Gábor (Sátoraljaújhely) érdemelte ki.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában