Helyi közélet

2011.08.18. 09:10

Finisbe értek az árvízvédelmi beruházások

Miskolc (MTI) -  Hamarosan befejeződnek az árvízvédelmi beruházások a Sajó, a Hernád és a Bódva folyók mentén, ahol az elmúlt évben az áradat házak százait döntötte romba.

Miskolc (MTI) -  Hamarosan befejeződnek az árvízvédelmi beruházások a Sajó, a Hernád és a Bódva folyók mentén, ahol az elmúlt évben az áradat házak százait döntötte romba. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán közleményben arról tájékoztatott, hogy továbbra is nagy erőkkel tart a Sajó völgye településeinek hosszú távú árvízi védelmét biztosító beruházásokról szóló kormányhatározat végrehajtása. A Sajó, a Bódva és a Hernád, valamint a felsőzsolcai vasúti ártéri hídnyílások szelvényeinek kotrása és mederrendezése befejeződött.

- MTI-


Kapcsolódó cikkek:

Felsőzsolca - Újra a régi mederben folytatódhat a sokat megélt felsőzsolcai családok élete.

Hernádkércs, Nagykinizs, Szentistvánbaksa - Több évtizedes álma valósul meg a hernádkércsieknek, a nagykinizsieknek és a szentistvánbaksaiaknak.

Miskolc - Munkagép dolgozott csütörtökön kora délután a Szinva patakban, a Soltész Nagy Kálmán utcai híd szomszédságában. Azonban nem csak az említett szakaszon tartanak a munkálatok.

Miskolc (MTI) - Négy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település - Felsődobsza, Hernádkércs, Nagykinizs és Szentistvánbaksa - árvízvédelmi helyzetét oldja meg az a beruházás, amelynek finanszírozásához 100 százalékos támogatást nyertek el.

Felsőzsolca - Ha lehet is az eredeti befejezési időponthoz képest némi csúszás, láthatóan jól haladnak a felsőzsolcai körgát munkálatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában