Helyi közélet

2011.08.04. 17:03

Figyelem! Arany János utca eleje, megállni tilos!

Miskolc - Több autós Olvasónk is porul járt az elmúlt napokban a Miskolcon, az Arany János utcán. Vettek ugyan parkolójegyet, mégis megbüntették őket... Mint kiderült, úgy fest, hogy teljesen jogosan.

Miskolc - Több autós Olvasónk is porul járt az elmúlt napokban a Miskolcon, az Arany János utcán. Vettek ugyan parkolójegyet, mégis megbüntették őket... Mint kiderült, úgy fest, hogy teljesen jogosan."Leparkoltam az Arany János utcán, a Szinva parton, az úgynevezett lábas ház alatt. Volt érvényes parkolójegyem, mégis megbüntettek." - számolt be róla Olvasónk. "Először nem tudtam, hogy miért, majd végig sétálva a parkolón kiderült, hogy letakarták, lenejlonozták a Régiparkos táblát, és egy megállni tilos táblát szereltek rá. Nem tartom méltányosnak ezt az akciót, hiszen sokan hosszú ideje érvényes parkolókártyával, jeggyel parkoltak a környéken. Nem tudom hány autós büntettek így meg, nekem hétezer forintom bánja azt, hogy rutinból álltam meg. Egy picit sunyi dolognak tartom az ilyen lépéseket..."

Mint megtudtuk, körülbelül egy héttel ezelőtt szerelték fel az illetékesek a megállni tilos táblát az Arany János utca "bejáratához" a nemrég felfestett kerékpárút miatt. Ugyanis a parkoló autók éppen a kerékpárút nyomvonalát foglalták el, ami balesetveszélyes szituációkat idézhetett volna elő.

Az ügyre visszatérünk!

Fotók: Olvasónk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában