Helyi közélet

2011.08.07. 19:23

Kelet Szépe 2011: Eldőlt ki a legszebb...

Ajak - A paksi Gosztola Edina lett a Kelet Szépe 2011. Görögország szépségverseny győztese!

Ajak - A paksi Gosztola Edina lett a Kelet Szépe 2011. Görögország szépségverseny győztese!

Hatalmas tömeg előtt választották meg augusztus 5-én az Ajaki Nemzetközi Fesztiválon a Kelet Szépe 2011. győztesét– közölte szerkesztőségünkkel Hasulyó János főszervező. Nagyon nehéz helyzetben volt a zsűri, hiszen sok szép lány közül kellett választania. A királynő végül  a paksi Gosztola Edina lett. I.udvarhölgye a dunaszerdahelyi Hervay Rebeka , II.udvarhölgye a nyíregyházi Tóth Tímea.

Különdíjat érdemeltek ki: Permina Elena /Kisvárda/, Cölle Cyntia /Szlovákia-Sása/, Sima Viktória /Isaszeg/, Makai Ágnes /Nyíregyháza/, Nemes Renáta /Budapest/, Borza Mária / Kazincbarcika/. A tolcsvai Petróczi Adrienn pedig egy különleges felajánlást kapott! A jövő évi Kelet Szépe 2012.  verseny műsorvezetője lesz majd Görögországban.

A győztes Gosztola Edina jutalma egy kétszemélyes görög nyaralás lett,valamint az IMELDA Moni’s luxuskollekcióját kapta,továbbá két darab kétszemélyes Wellness hétvégét is nyert.

Látványos válogató

A Kelet Szépe 2011. Görögország produkciót tavasszal egyébként egy látványos televíziós válogatón  mutatták be a nemzetközi szépségverseny hivatalos elődöntőjét. A lányok tíz napig élvezhették a tengerparti bulizást. Olyan lányok indultak akik szeretnek  bulizni és gyönyörű tengerparton  szeretnének részt venni portfólió- fotózáson és TV-forgatáson. A szépségversenyen 17 és 27 év közötti, Kelet Európában élő lányok jelentkezhettek.  A jelentkezés online módon történt a versenyek hivatalos weboldalán és Facebook-on keresztül.

ÉM-BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában