Helyi közélet

2011.08.09. 16:55

Egy kis angol atmoszféra a csarnokban

Miskolc - Egy jó meccs elképzelhetetlen szurkolók nélkül. Nincs ez másként a miskolci U18-as női kosárlabda Eb-n sem, ahol ugyan a magyar érdekeltségű találkozókon kívül nem tapossak egymást a drukkerek, ám a brit szimpatizánsok kedden kitettek magukért.

Miskolc - Egy jó meccs elképzelhetetlen szurkolók nélkül. Nincs ez másként a miskolci U18-as női kosárlabda Eb-n sem, ahol ugyan a magyar érdekeltségű találkozókon kívül nem tapossak egymást a drukkerek, ám a brit szimpatizánsok kedden kitettek magukért.Angliai lányai Luxemburg legjobbjaival mérték össze erejüket, és annak ellenére is parádés hangulatot teremtettek a szigetországból érkezett családtagok, hogy bizony a piros mezesek nem éppen a dobogós helyek valamelyikéért küzdöttek. És akkor még finoman is fogalmaztunk, hiszen a 13-16. hely megszerzése lehet már csak a céljuk...

Ennek ellenére az angol fanok ismét bebizonyították, hogy miért ők a világ egyik legjobb szurkolótábora. A maroknyi angol ugyanis trombitálva, énekelve, zászlókat lengetve űzte, hajtotta a lányokat. Nyertek is az oroszlánosok, és a kora délutáni Eb meccsen - hála nekik - sem maradt csendes a kontinens tornán a sportcsarnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában