Helyi közélet

2011.08.04. 16:03

Ebugatta betörők

Miskolc - Két férfi mászott be egy miskolci családi ház portájára, majd a kertben álló kamrába akartak behatolni. A derék házőrző hangos csaholása azonban menekülésre kényszerítette a tolvajokat.

Miskolc - Két férfi mászott be egy miskolci családi ház portájára, majd a kertben álló kamrába akartak behatolni. A derék házőrző hangos csaholása azonban menekülésre kényszerítette a tolvajokat. Nem futhattak sokáig, mivel a helyszín közelében elfogták őket a Vasgyári Rendőrőrs járőrei. Az őrizetbe vett elkövetők egyike már 28 alkalommal volt büntetve ilyen és más hasonló bűncselekmények miatt. A Miskolci Rendőrkapitányság vele szemben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda -


Miskolc - A tolvaj azt mondta, azért van nála kesztyű, mert fát szokott vágni, az elemlámpa pedig azért, mivel az utcában, ahol lakik nincs közvilágítás.   


Miskolc - Egy eddig 18 alkalommal büntetett férfit is elfogtak Miskolcon a rendőrök.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában